handleiding informatie

Over Hero of Humanity

Hero of Humanity is een interactieve game voor jongeren vanaf 16 jaar. Deelnemers krijgen tijdens het spel diverse dilemma’s voorgeschoteld. Hiermee wil het Rode Kruis jongeren bewust maken van hun eigen rol in een noodsituatie. Help jij altijd, iedereen en overal?

Klik hier voor de handleiding.

N.B. Deze site werkt het best in Chrome, Firefox en Safari (full screen modus). Werk je in Internet Explorer, dan kunnen we niet beloven dat alle functies naar behoren werken.

Privacy

Het Rode Kruis gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens leest u in het privacy statement van het Rode Kruis.

Disclaimer

Deze les is ontwikkeld op initiatief van het Nederlandse Rode Kruis. Niets uit deze les mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het Nederlandse Rode Kruis worden verveelvoudigd of gedeeld. Mocht iemand bezwaar hebben tegen het gebruik van enige inhoud van deze les, neem dan contact op met educatie@redcross.nl.

Gebruiksrechten

Deze les is gratis te gebruiken in de klas. De docent laat zijn of haar e-mailadres achter om toegang te krijgen tot het lesmateriaal. Deze gegevens worden alleen aan het Nederlandse Rode Kruis verstrekt. Zodra het e-mailadres is ingevuld, krijgt de docent toegang tot het lesmateriaal. De docent ontvangt tevens een code waarmee leerlingen kunnen deelnemen aan het spel. Na het beëindigen van een sessie ontvangt de docent een automatische gegenereerde email met de resultaten van het lesprogramma en een verzoek om een online evaluatieformulier in te vullen.

Colofon

Concept en realisatie: Critical Mass, Grafisch en functioneel ontwerp: Studio Alloy, Filmproductie: Refractions, Vinke Vision, Regie: Babastiki

Spel: July Janssen, Shane Redondo, Jeroen Groothof Schröder, Jiron Brouwn, Priscilla Mahesh, Fleur Overgaag, Claudio Magana Torres, Mattijs Verhallen en Ferry Barendregt.

Met speciale dank aan: Siham Atassi, Romy van den Dungen en Kevin Harkema.

Ja, ik ga akkoord

met het privacy statement en het verwerken van mijn e-mailadres door het Rode Kruis. Mijn e-mailadres wordt gebruikt om de lesmodule te analyseren, mij te informeren over nieuwe versies en om eenmalig een evaluatieformulier toe te sturen. Ik kan mijn toestemming altijd intrekken.

Ga naar:
heroofhumanity.nl

loading
0